Der er altid noget i vejen når familien skal i skoven…

En stor udfordring i DK er jo kiggekø, og sådan startede min sommerferie på vej til Harzen i bil. Først der i køen ligger den værste damp sig, og jeg begynder, at ane den næste spændende udfordring – paskontrol ved grænsen – mit pas udløb nemlig den 5. juli, og idag er det den lørdag den 9…. 🙄🙄 fu…. Jeg hader den grænsepolitik, men jeg damper nok allermest fordi hver gang,  jeg skal være væk nogle dage fra mit sted at the countryside, spidser det hele lidt til.
Dagen inden stod den lille unghoppe og havde slået sit ben. Efter fire sting af dyrlægen blev en penicillinkur og sårskift ordineret en uge frem – heldigt at vores hestepasser lange lyse Simone har masser af heste udfordrings erfaring og kunne tage opgaven på bedste keep calm vis.

Fnuglet følte jeg mig just ikke da jeg pakkede mit grej og opdagede at mine trofaste shorts simpelthen ikke kunne stå model til vandrelivets udfordringer. En hurtig beslutning om at undvære shorts blev lige så hurtigt afløst af tømrerens behov for at, i sidste øjeblik, lige få en status og fikset et par opgaver på kontoret.

Her står jeg så og taster pænt og ordentlig tal ind i excel, og opdager samtidig, at mit pas er dato overskredet….ja ja efter lidt søgning på nettet om Schenge aftalen og vilkår er næste hurtige beslutning, at ferie skal vi have…

Vi kom til og fra Harzen uden problemer. Benene var gode, camel backen genial, Osprey rygsæk women 9 kg perfekt, manden var min, Ellis, min lille kromis hund, vandrede elegant. Nåh ja så havde hotellet misset vores booking, så vi blev indlogeret i en suite dobbelt så stor som det værelse vi først havde booket. I denne tidligere østtyske hotelsuites badeværelse klarede min gode iPhone 6 plus ovenikøbet en smut tur i toilettet.

Note til mig selv

Husk, at det netop var strikning af Rosemary (Romi) Hills Happenstance sjal fra Katie Davies bog ‘The book of haps‘, der fik mig udfordret så meget så jeg glemte nu-skal-vi-afsted-fra-the-countryside udfordringerne
Manden er stadigvæk min
Fiks dit pas
Vandring i Harzen kan med fordel klares uden shorts
Hav aldrig din iPhone i baglommen

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skriv kommentar