Inden jeg gik igang med at lave Nordiskgarn.dk, kunne jeg umuligt forudse den storm af daglige opgaver, der ikke blev løst.

Mine klinkegulve har et gråt skær af hundepote aftryk fra  Ellis og Mellow, mit produktive køkken har været på stand by, min hest er ikke redet, min bil er omdannet til garn transportable, mine terrassemøbler og Dronning Ingrid pelargonier er ikke kommet i vinterhi, min familie har tålt at være med, og blæseren på min computer har kørt på højtryk for at holde hovedet koldt.

Jeg har lært et nyt sprog, og kan nu snakke om fonts, plug-in, søgeord, layer slider tekster, google analytics, Teller og css.

Jeg har også smagt hele kage sortimentet i Brugsen Ålum, drukket 8 kg kaffe og jeg har anskaffet mig et ordenligt headset, så jeg kunne tale med min webudvikler og min kreative multimediedesign chef og arbejde online på skærmen på samme tid.

Nu er webshoppen en realitet, og da jeg endelig flyttede fluebenet i mit WordPress fra coming soon mode til online var glæden god. Så kom der startvanskeligheder, webbutikken fungerede ganske dårligt på tablets og mobiler, mange er gået forgæves og enkelte har ment, at det direkte var en ommer. Nå men på den igen, og dermed fik jeg flere udvidelser af mit vokabularium indenfor web opbygning, jeg opdagede en belgisk honningkage, som jeg havde overset i Brugsen, jeg mødte et firma, der lever af at være kodnings håndværkere, og NU er udfordringerne fikset, og det er bare helt vildt at eje en helt klar webshop.

Jeg er bare så glad.

Nu glæder mig til at opvarte mine kunder, og have fokus på at dele glæden for strik med dem.

Nu er det tid til at vaske gulve, lave mad, ride, redde pelargonierne og bedst af alt tid til at strikke, så jeg kan fordele mit nye sprog ind på hylderne, blive inspireret, udvikle og dele alle de ting, der kribler rundt inde i mit hoved, for hver pind jeg strikker.

Nu er det endelig tid til at stakken af sweatre kan vokse sig endnu højere.

 

4 kommentarer

 1. Dejlig positiv historie fyldt med glæde over den travlhed der skal til for at etablere sig. Jeg greb mig selv i at ønske at være i dine sko

 2. Kære Ulla.
  Hvilken fantastisk god ide. Til lykke med det.
  Jeg må helt sikkert snart en tur til Ålum
  Knus fra Birthe Vestergaard

 3. Att vara en gammal (63) gubbe som stickar för att han lärde sig när har var 4 tycker jag att din sida är bra. fortsätt bara så går det nog bra.!
  kram från en dansk i Sverige
  Pebbe

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skriv kommentar