3-tråds

44,00 DKK

Tjen op til 44 point i vores kundeklub.
Bestil inden

Hurtig leveringDag til dag levering, ved bestilling inden 14.00 på hverdage.
Hurtig leveringMiljørigtig produktion
Hurtig leveringVi trækker først pengene, når ordren bliver afsendt.

3-tråds strikkegarn

3-tråds strikkegarn giver luftigt, varmt og slidstærkt tøj.

Garnkvaliteten bruges hovedsageligt til traditionelle trøjer og cardigans, men den er også velegnet til ensfarvede beklædningsgenstande og strukturstrik.

3-tråds strikkegarn er et 3-trådet kartet garn fremstillet af 100% norsk uld.

Garnet er produceret i Åndalsnes i Norge.

3-tråds strikkegarn er et 3-trådet kartet garn fremstillet af 100% norsk uld.

Med sine 3 tråde er dette garn særdeles slidstærkt og slidstærkt. 3-tråds strikkegarn giver luftigt, varmt og slidstærkt tøj. Garnkvaliteten bruges hovedsageligt til traditionelle trøjer og cardigans, men den er også velegnet til ensfarvede beklædningsgenstande og strukturstrik. 3-tråds strikkegarn er en af ​​vores ældste garnkvaliteter og har eksisteret siden starten i 1927. Garnkvaliteter i 100% uld giver beklædningsgenstande, der varmer og ånder selv i fugtige forhold. Dette gør tøjet fremragende til vandreture og aktivitet, såvel som til hverdagsbrug.

3-tråds strikkegarn produceres på vores fabrik i smukke Romsdalen. Her karter, snoer, spinder, vasker, farver og vinder vi garnet af 100% norsk uld.

Vi er stolte over at kunne tilbyde hel  norske produkter! Norsk uld er især kendetegnet ved god holdbarhed, elasticitet og spændstighed. Spundet som kartet garn giver uld den ideelle balance mellem funktionalitet og komfort. Resultatet er let, luftigt og brugervenligt tøj med lang levetid.

Længde: 108 m / 50 g
Strikkefasthed: 22 m = 10 cm
Anbefalet pindstørrelse: 3,5.