359 3-tråds strikkegarn, dame – Hæfte

60,00 kr.

Tilgængelig på restordre

Tjen 60 point i vores kundeklub.

Hurtig leveringDag til dag levering, ved bestilling inden 14.00 på hverdage.
Hurtig leveringMiljørigtig produktion
Hurtig leveringVi trækker først pengene, når ordren bliver afsendt.

På samme måde som mange små vandløb laver en stor strøm, bliver strikketøjet skabt på pindene. Sting for sting vokser tøjet og tager form. Denne kollektion er lavet i 3-tråds strikkegarn. Det er et let og luftigt garn af norsk fåreuld, som vi selv spinder her på fabrikken i Romsdalen.

Efter en sommer i Norge, langs fjorde og fjelde, er vi blevet inspireret og opkaldt tøjet i kollektionen efter vores floder; Istra, Jori og Sira, Frya, Eira og Imsa. Så smukke navne! Skulle egentlig kun mangle, når vi har så smuk natur, der giver os så mange oplevelser og glæder og holder os både mætte og varme. Lad os tage os af det!

I denne samling kan du vælge mellem de helt simple opskrifter, og dem der giver dig lidt mere besvær. Jori og Frya er begge glatstrikkede raglantrøjer – den ene er strikket forneden, den anden fra toppen. Sira er en rigtig god og chunky sweater, der er strikket oppefra. Den har ekstra længde bagpå og en dejlig høj hals. Den er strikket i en blanding af 3-trådet og mohairgarn Plum. Imsa er en v-hals trøje med et sjovt twist i halsudskæringen og en enkel struktur. Eira er samlingens perle. Den har en ribstrik, der skråner udad og er strikket i en blanding af 3-tråds og Plum. Istra har fletninger over det hele, så her skal du holde tungen lige i munden, men det er så sjovt at strikke! De fleste trøjer er korte i taljen og passer godt til kjoler, eller til højtaljede bukser og nederdele. Hvis du kan lide dem lidt længere, strikker du blot et par ekstra cm. Det er tilladt at lave sit eget twist, som vandløbene om foråret, der finder deres egen vej!

Opskrifterne er på norsk