426 Finull og alpaca silk, dame

60,00 kr.

På lager (kan bestilles som restordre)

Tjen 60 point i vores kundeklub.

Hurtig leveringDag til dag levering, ved bestilling inden 14.00 på hverdage.
Hurtig leveringMiljørigtig produktion
Hurtig leveringVi trækker først pengene, når ordren bliver afsendt.

I dette hæfte finder du yndlingsting til vintergarderoben. Kollektionen er strikket i Finull, og i kombinationen af ​​Finull og Alpaca Silk.

Vi spinder selv finull på vores fabrik i Romsdalen, af 100% norsk uld. Garnet er et let og luftigt kartet garn, og giver beklædningsgenstande, der holder formen år efter år. Den er velegnet til strukturstrik, fordi den består af fibre med meget spændstighed. Strukturer lægger sig derfor på en smuk måde. Vidste du, at Finull bliver blødere og blødere efter en vask og ved brug? Det ved du i hvert fald nu!

Alpaca Silk er et blødt, tyndt og luftigt garn lavet af alpaca og silke. Den er produceret i Italien, og alpacafibrene kommer fra Peru.Garnet fungerer godt som slæbtråd, da det giver en blød og luftig effekt. Sammen med Finull får du således en dejlig og blød sweater med god elasticitet og hold. Strik med flere tråde åbner mulighed for at lege med melering ved at bruge forskellige farver sammen.

Kollektionen består af moderne basistøj i fine strukturer og varme farver. Granit sweater er en stribet sweater med en dejlig marmorering. Calatheagenser er en fuldmønstret raglantrøje med et stilrent mønster. Svanesweater er strikket i flot rib struktur, og har høj hals. Trane rib trøje er en klassiker, med lækre detaljer i rib strukturen.

Opskrifterne er på norsk