Tilbud

Álafoss lopi 1233 space blue

49,00 kr. (DKK)

Álafoss lopi farve 1233 space blue

100 g. nøgle med en løbelængde på 100 m.

100 % islandsk uld

De fleste strikkeopskrifter strikkes på pind nr. 6

Strikkefastheden er kun vejledende, da der kan være individuelle forskelle fra strikker til strikker:

pind 6 giver en strikkefasthed på 13 m. og 18 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

 

 

Kategori: Varenummer (SKU): AL30

Beskrivelse

Álafosslopi er en tykkere garn end léttlopi, og derfor går det hurtigt med at strikke en sweater op. Álafosslopi giver et let, varmt og tæt strik. De mange farver, der er at vælge imellem, kan give et tip top look til lige præcis dit strikkeprojekt og temperament. Garnet er rigtig god til den solide vintertrøje, de varme futter eller tæppet til den lille morfar.

Islandsk uld

Den islandske uld fra spinderiet ISTEX er en af favoritterne i min strikkekurv. Istex køber ulden direkte fra de islandske landmænd til spinderiet. Her vaskes og farves ulden. En behandling der tager højde for at bevare de unikke egenskaber islandsk uld har fra naturen.  Dette gør den islandske uld lettere end andre uldprodukter, og uldens unikke struktur med en inder- og yderfiber gør den både vandafvisende og åndbar.

Garnet er en rigtig god kvalitet og selvsagt ideelt til de klassiske islandske sweatre men også til varme cardigans, nederdele, kjoler, tæpper eller puder. Alle garntyperne har en ‘hot’ farvepalet, der tilgodeser ethvert gemyt.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Álafoss lopi 1233 space blue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Skriv kommentar