Frilufts Strik på dansk

299,00 kr.

På lager (kan bestilles som restordre)

Tjen 299 point i vores kundeklub.

Hurtig leveringDag til dag levering, ved bestilling inden 14.00 på hverdage.
Hurtig leveringMiljørigtig produktion
Hurtig leveringVi trækker først pengene, når ordren bliver afsendt.

Frilufts strik til store og små fra Northern Knitting af Stine Viberg

En flot bog med et spændende indhold, mange af opskrifterne er lavet med garnalternativer, så de fleste af opskrifterne kan strikkes i garn fra Istex.

Bogen er på dansk.

Udendørs strikning har aldrig været mere populær! Nordmænd elsker at være udendørs, og så er der brug for godt og varmt tøj! Udendørs strik til store og små fra Northern Knitting er en bog fyldt med pæne og praktiske udendørs tøj til hele familien. Tøjet er designet til udendørs brug i bjergene, til søs og i skoven. I bogen finder du opskrifter til trøjer, cardigans, uld bukser og strikvarer såsom pandebånd, hatte, vanter og sokker – beklædningsgenstande til drengene på tur, veninder på en kort tur og bedstefar og barnebarn på en tur i skoven.
Stine Viberg, strikkedesigner og udendørs entusiast bag Instagram-profilen @n Northernknitting, er forfatteren af ​​bogen. Inspireret af den nordnorske natur, hun voksede op i, har hun designet tøj lavet til netop disse naturlige forhold. Forfatteren sværger ved uld, det ultimative materiale til udendørs tøj, der opvarmes, selv når det er vådt.