Frilufts Strik på dansk

249,00 kr. (DKK)

Frilufts strik til store og små fra Northern Knitting

af Stine Viberg

En flot bog med et spændende indhold, mange af opskrifterne er lavet med garnalternativer, så de fleste af opskrifterne kan strikkes i garn fra Istex.

Bogen er på dansk.

Kategori:

Beskrivelse

Udendørs strikning har aldrig været mere populær! Nordmænd elsker at være udendørs, og så er der brug for godt og varmt tøj! Udendørs strik til store og små fra Northern Knitting er en bog fyldt med pæne og praktiske udendørs tøj til hele familien. Tøjet er designet til udendørs brug i bjergene, til søs og i skoven. I bogen finder du opskrifter til trøjer, cardigans, uld bukser og strikvarer såsom pandebånd, hatte, vanter og sokker – beklædningsgenstande til drengene på tur, veninder på en kort tur og bedstefar og barnebarn på en tur i skoven.
Stine Viberg, strikkedesigner og udendørs entusiast bag Instagram-profilen @n Northernknitting, er forfatteren af ​​bogen. Inspireret af den nordnorske natur, hun voksede op i, har hun designet tøj lavet til netop disse naturlige forhold. Forfatteren sværger ved uld, det ultimative materiale til udendørs tøj, der opvarmes, selv når det er vådt.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frilufts Strik på dansk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Skriv kommentar