Hestedækken i pladegarn

550,00 kr.


Hurtig leveringDag til dag levering
Hurtig leveringMiljørigtig produktion
Hurtig leveringSikker betaling
Sveddækken i pladegarn
Oversigt over materialer og strikkefasthed er nederst på siden

Opskriften og en elastikgjord er inkl. i strikkekittet. Der følger ikke strikkepinde med i strikkekittet.  Farverne på billedet er farve 1 0005, farve 2 1423, farve 3 9102. Hvis du ømsker en anden farvekombination, så skriv det i bemærkninger til din ordre eller skriv til 20740794 og vi kontakter dig. Pladegarn finder du her

Hrafntinnas svededækken

Hrafntinna er en hoppe, ærke islandsk og ophavshest til denne variation af ISTEX-modellen Hestur. Et svededækken i uld er fænomenalt, fordi de tusinde af luftlommer der er i uldfiberen virker både isolerende og absorberende. Det kan optage ca. 40 % fugt, før du selv mærker fugten, og så kan det tåle ikke at blive vasket.

Hraftinnas svededækken er strikket med et bærestykke, der strikkes rundt med mønsterstrik. Tæppet er strikket frem og tilbage. Dernæst er stykkerne samlet og stropper under halen monteret. I brug skal Hrafntinnas svededækken trækkes over hestens hoved, stroppen bagtil bindes, og den medfølgende elastikgjord spændes rundt om hesten mave. Selve mønsterdiagrammet er det samme som i Hestur-modellen, som også ligger i dette strikkekit.

Endelig er Hrafntinnas´s svededækken strikket op i 2-trådet plötulopi, som er et uspundet pladegarn, hvorimod ISTEX-modellen er strikket op i kvaliteten Álafoss Lopi.

 

Materiale:

ISTEX plötulopi – islandsk pladegarn, 100 % uld, 100 g., løbelængde 300 m.

 

Fv. A 0005     8 plader

Fv. B              1 plade

Fv. C              1 plade

 

Pinde:

6.0 rundpind 80 cm.

6.0 rundpind 100 cm.

 

Strikkefasthed:

2 tråde plötulopi 14 masker og 20 pinde på pind nr. 6 = 10 x 10 cm.