Broderi på strik v/ Helga Jóna Thúrunnarsdóttir

300,00 DKK (DKK)
Mandag 12 november 2018 kl 18.30 – 22.00
Denne aften, vil vi arbejde med broderi på strik. Vi skal lege med forskellige broderisting, og få kendskab til broderiets mange muligheder, sammen med strik.
Når du broderer på strik, får du endnu større mulighed, for at sætte dit eget personlige præg på dit strikketøj, eller bruge det, til at give din gamle strikkede trøje et nyt liv.
Pris: kr. 300, og der er 12 pladser.
Medbring:
-2 glatstrikkede prøver, størrelse ca 12×20 cm
-garn til brodere med, gerne det du strikkede med, eller tyndere uld. (underviseren Helga, har også noget med)
-nåle, med og uden spids
-saks
-etv en strikket vante eller trøje, der kunne trænge til et smukt broderi
Kaffe/the og lidt sødt er inkluderet i prisen

Workshop

Nordisk Garn holder gennem hele året forskellige workshops, som passer til årstiden. Nogle workshops er med undervisere og andre er, hvor du sammen med andre, der er vilde med at strikke mødes, og får en hyggelig dag sammen.

Her på siden kan du følge med i, hvornår næste workshop er, hvad den indeholder og om alt det praktiske i forbindelse med workshoppen.

Har du en ide til en workshop, eller vil du gerne afholde en workshop i samarbejde med Nordisk Garn, så skriv endelig, så finder vi ud af sammen, hvordan det hele skal foregå.

Klik ind på de forskellige workshops og læs mere om, hvad det indeholder og alt andet praktisk info. Det er også her du melder dig til.

Vi glæder os til at afholde en masse workshops fulde af inspiration og hygge – hvor vi hygger os sammen.