D367AA65-B101-4202-895F-EEE083B7CBE6
Lillijan

Kvinden på gården har mange talenter og færdigheder. Som uddannet pædagog har hun en rigtig god fornemmelse for mennesker, og hun har et sikkert blik for andres behov, hvad enten det drejer sig om strikning eller ridning. Kommunikation og hjælpsomhed er nogle af Lillijans spidskompetencer, og hun er nem at forstå. Derfor falder det hende let at hjælpe, råde og vejlede andre . Heste og natur hænger sammen, og glæden ved naturen ligger dybt i Lillijans sjæl. Hun nærer en dyb kærlighed både til den mere stille i Danmark, men også til den vilde i Island og Norge – og det kan man se i hendes trøjer.

128032649_10225717615394060_7975269907827742611_n
Jesper

Til daglig hjælper Jesper til på gården med alt det praktiske. Derudover driver Jesper vores to andre hjemmesider.

www.toelthester.dk
www.vengedalen.dk

Nordisk Garn

Nordisk Garn er en ulden affære. Garnet i butikken er fra får på Island, og derfor er der rent faktisk kun uld på hylderne. Du kan altid handle online i vores webbutik og i vores butik. Se åbningstiderne på denne side.

I Nordisk garn sætter vi spot på det ’hotte’ i den nordiske strikkekultur samtidig med, at vi gerne forærer vores bedste inspirationer og viden væk.

Det fascinerende ved strik, for os, er den uendelige række af muligheder for kombinationer af strikkemønstre, garnkvaliteter og farver. Derfor er der altid uopdagede variationer, som skal opdages og omsættes til et stykke strikkearbejde. Det er det, der hver eneste dag giver os fornyet motivation og inspiration til at strikke. Rejser til Island, Norge og Sverige, har været med til at skærpe vores viden og appetit på strik i nordisk uld og med nordisk kultur. På den måde er ideen, lysten og drivkraften til Nordisk Garn vokset frem.

Om uldet i Nordisk Garn
Og så er der det med uldet, som vi synes er helt unik, og som passer til vores nordiske temperament. Tøj af uld er nemlig tilpasset vores nordiske himmelstrøg, med den dejlige varme, som kommer fra de millioner luftlommer, som de krusede fibre danner i uldtråden. Dette gør ulden genial ved både at være isolerende og kunne optage indtil 40 % vand (regn eller sved) uden at føles fugtig. Derfor har det også langt tilbage i tiden været naturligt at bruge fårets uld til strikketøj.

I dag har ulden stadig disse egenskaber, og vi har selv en mangfoldig ‘hot’ garderobe i vort landliv med børn, heste og hunde.

Butikken

Nordisk Garn har fysisk til huse i på vores gård ved Himmelbjerget, tæt på Ry. Udover at vi styrer vores lager herfra, har vi også en fysisk butik.

Åbningtider

Tirsdag 14.00 – 19.00
Onsdag 14.00 – 19.00
Torsdag 14.00 – 19.00
Lørdag 10.00 -14.00

Eller ring til 2859 1412, og vi laver en aftale

Åben butik med strikkecafe

Strik på hvad du vil, og bliv strikke updated med andre kloge håndværksstrikkere.

Det er gratis at deltage i strikkecafe.

Har du bare lyst til at komme forbi og snuse helt uforpligtigende i Nordisk Garn – så er du velkommen til det.

Grundet Corona har vi udsat vores strikkecafe til 2021