Fargerik turstrikk, på Norsk

270,00 DKK

På lager

Tjen 270 point i vores kundeklub.
Bestil inden

Hurtig leveringDag til dag levering, ved bestilling inden 14.00 på hverdage.
Hurtig leveringMiljørigtig produktion
Hurtig leveringVi trækker først pengene, når ordren bliver afsendt.

Mere end bare en strikkebog!

Af Une Cecilie Oksvold

Indbundet bog med 20 unikke opskrifter.
Bogen er på Norsk

Fargerik turstrikk

Mere end bare en strikkebog!

Kom med i Une Cecilies verden, hvor naturen er hendes mentale pusterum, og hvor farverigt vandretøj er med til at berige friluftslivet. I denne bog finder du opskrifter på 11 forskellige trøjer og 12 spændende små beklædningsgenstande, der varmer både krop og sjæl, og som bliver trofaste ledsagere på dine små og store eventyr. Med farverige trøjer, kreativ strikning og sjove zero waste-projekter er der noget for enhver smag og færdighedsniveau. Bogen indeholder også et separat teknisk afsnit, som er en brugbar opslagsbog, hvis du har brug for hjælp undervejs. Ikke mindst er der et væld af spændende, filtede små beklædningsgenstande, der både er praktiske og varme, når de er ude på tur.

Gennem små indledende historier til opskrifterne guider Une Cecilie os gennem sin rejse, om livets op- og nedture, og de øjeblikke tøjet er inspireret af. Via Yrjar to Blossom, til Lofotofolk og Leif får vi et indblik i hendes barndom, med angst fra en ung alder, for at finde et fristed i naturen og håndtere nye udfordringer med depressions- og udmattelsesdiagnoser. Bogen er en inspiration på flere måder, både til at give os farve og glæde i hverdagen med farverigt vandretøj, men også for at give os håb om at rejse os igen, når livet sker for os.

“Jeg vil strikke mig igennem hele bogen.”
Vigdis Meisler

Une Cecilie Oksvold (f.1992) laver farverigt vandrestrik i lækker norsk uld, der varmer selv på de koldeste dage. Hun er foredragsholder og indholdsproducent. På Instagram-kontoen @unececilie inspirerer hun os til at tage på små og store eventyr udenfor, og deler åbent om mental sundhed og naturens indflydelse.